Stiri Locale

Bani pentru reparaţii la drumurile judeţene şi comunale

horacredit.ro/somproduct.ro

Lucrari-340x227Bani pentru reparaţii la drumurile judeţene şi comunale.

Prin Hotarare de Guvern, judetul Mures va primi aproape 12 milioane de lei pentru finanțarea unor lucrări la drumurile județene și comunale. Prefectul judetului Mures Lucian Goga a oferit detalii despre modul in care vor fi impartiti acesti bani pentru lucrari de reparatii la drumurile din judet.

“Prin Hotărâre de Guvern judeţului Mureş i-a fost repartizată suma de 11 milioane 790 mii lei pentru finanţarea unor lucrări la drumurile judeţene şi comunale. La nivel judeţului Mureş repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale se va face în funcţie de lungimea şi starea tehnică a drumurilor după o prealabilă consultare cu primarii. Alocarea pe judeţ a fondurilor a avut la bază două criterii şi anumite: repartizarea direct proporţională a banilor în funcţie de lungimea drumurilor din judeţul respectiv şi capacitatea financiară” a declarant prefectul judeţului Mureş Lucian Goga.
Potrivit legii prin rectificarea bugetara, sumele defalcate din TVA pentru bugetele locale s-au majorat cu 500 milioane lei pentru finantare lucrarilor de reparatii la drumuri judetene si comunale.

 

Sursa : RadioSon Sighisoara

59 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button