Stiri Naționale

Avarie majoră la rețeaua electrică: Sunt afectate județele – Satu Mare, Maramure, Mures, Bistriț-Năsăud, Cluj, Alba, Sibiu.

horacredit.ro/somproduct.ro

Mai multe județe din țară au probleme în alimentarea cu energie electrică, au confirmat pentru Mediafax surse oficiale din Transelectrica.

Actualizare: adaugat judet.

Au fost afectate 7 județe – Satu Mare, Maramure, Mures, Bistriț-Năsăud, Cluj, Alba Sibiu.

În prezent dispeceratul național caută soluții pentru remedierea problemelor. Presa locală raportează întreruperi în alimentarea cu electricitate în cea mai mare parte a orașului Sibiu. Alte publicații vorbesc despre întreruperi în tot nord-vestul țării. O postare a combinatului chimic Azomureș vorbește despre eliberarea unei cantități de substanțe chimice în aer.

„Avaria din sistemul național de transport al energiei electrice a determinat oprirea mai multor instalații de pe platformă. Oprirea s-a desfășurat în condiții de siguranță. O întrerupere neașteptată a energiei electrice din sursă externă a determinat oprirea/punerea în siguranță a instalaților de pe platforma Azomureș. Drept urmare, în zona platformei poate fi observat un nor de culoare brun/roscat, cauzat de oprirea uneia dintre instalațile de producere a acidului azotic. Menționăm ca nu există pericol pentru angajați și pentru comunitatea locală. Autoritățile cu atribuții în domeniu au fost anunțate”, a anunțat combinatul.

82 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button