Stiri Naționale

AUR va iniția suspendarea lui Klaus Iohannis!

horacredit.ro/somproduct.ro
AUR va iniția suspendarea lui Klaus Iohannis. George Simion: “Nu înțeleg de ce nu a făcut-o PSD. Acest președinte nu este iubit de popor”

George Simion, copreședintele AUR, anunță că va iniția suspendarea lui Klaus Iohannis din funcția de președinte al României.

Reprezentantul Alianței pentru Unirea Românilor, formațiunea care a obținut peste 8% din voturi, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, susține că președintele Klaus Iohannis nu este deloc agreat de popor, mărturie în acest sens fiind procentajul pe care PNL l-a obținut la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Totodată, George Simion este deranjat de intenția lui Klaus Iohannis de a-și numi propriul guvern, în condițiile în care a pierdut clar alegerile. În plus, liderul AUR nu înțelege de ce PSD nu a solicitat, până în prezent, suspendarea președintelui.

Mă uit către PSD și nu înțeleg de ce nu inițiază suspendarea președintelui. Dacă nu inițiază PSD-ul, o vom iniția noi. Un președinte trebuie să fie un mediator, nu trebuie să fie un competitor electoral. Dacă am fi fost prima sau a doua forță politică în România, cu siguranță am fi cerut suspendarea acestui președinte care nu este iubit de poporul român, după cum s-a văzut la vot. Poporul român i-a acordat președintelui Iohannis 25 la sută”, a declarat liderul AUR, George Simion, pentru Antena 3.

32 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button