Stiri Locale

Au fost desemnati reprezentanti ai Consiliului Local pentru repartizarea locuintelor ANL

horacredit.ro/somproduct.ro

anl-noi- SIFGHISOARAAu fost desemnati reprezentanti ai Consiliului Local in mai multe comisii, inclusiv pentru repartizarea locuintelor ANL si pentru repartizarea locuintelor din fondul locativ.
In cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local Sighisoara s-au ales consilierii care vor face parte din comisiile pentru repartizarea locuințelor construite prin Agenția Națională pentru Locuințe dar si comisia care să participe la adunarea sătească pentru alegerea delegatului care să reprezinte satul Hetiur la ședințele Consiliul Local.

Pe ordinea de zi a sedintei ordinare a Consiliului Local Sighisoara, ce a avut loc pe 28 iulie, au fost 29 de puncte. Printre acestea, au fost si trei proiecte care presupuneau alegerea mai multor comisii alcatuite din consilieri local.

Pentru repartizarea locuintelor din fondul locativ, destinate inchirierii, cu exceptia locuintelor pentru tineri, construite prin ANL, s-au votat consilierii: Grabcev Adrian, Gavrila Ionel si Ciotlos Ioan.

 

Pentru comisia de repartizare a locuintelor pentru tineri, destinate inchirierii, construite prin ANL s-au votat consilierii: Gall Erno, Sirbu Iulian si Matei Ovidiu.

Avand in vedere ca locuitorii satului Hetiur, care apartine de Sighisoara, nu au consilieri alesi in consiliul local, ei sunt reprezentati de catre un delegat satesc. Comisia care va participa la alegerea acestui delegat este formata din: Marcu Gheorghe, Sirbu Iulian, Gall Erno si Stefanescu Constantin.

Sursa:  RadioSon Sighisoara

118 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button