Info Utile

Asociația Magic, alergați alături de Vlad!

horacredit.ro/somproduct.ro
De azi de dimineață de la ora 8 și până acum, Vlad a alergat 25 de kilometri. Acum este în Caianu, iar diseară, pe la 8 sau 9, va ajunge în Tg. Mureș.
La start i s-au alăturat șapte alergători, au mai rămas patru.
Vă puteți alătura cursei oriunde pe traseu (Apahida, Tg. Mures, Sighișoara, Bran, Târgoviște, București MagicHome, Dragalina, Constanța) și să alergați alături de Vlad, simbolic, câteva sute de metri, sau cât vă țin picioarele.
Fiecare pas pe care Vlad Pop îl aleargă înseamnă un sprijin pentru un copil bolnav și familia lui – la capătul cursei de 620 km (Cluj- Constanța), Vlad speră să strângă 600.000 de lei, pentru ca 100 de copii grav bolnavi, cu diagnostice oncologice sau cronice, să primească și în 2021 o bursă MagicEDU în valoare de 500 de lei, lunar.
Puteți întinde o mână de ajutor acestei cauze, în patru moduri:
– Companiile pot ajuta redirecționând 20% din impozitul pe profit din primul trimestru al anului 2021: https://asociatiamagic.ro/contract/
– Donați 2 euro prin SMS cu mesajul BURSA, la numărul 8844
Cursa o puteți urmări aici: https://fb.me/e/9nWgYgI8w
*Foto: Sorin Florea

Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

Cu gândul constant că MAGIA E ÎN FAPTE (cu varianta în engleză: Magic is something YOU make), am strâns lângă copiii cu afecțiuni grave o super-comunitate de voluntari și parteneri, oameni buni și companii care oferă în fiecare zi bani, produse, servicii sau timp pentru a face bine. Doar cu această energie și resurse, reușim să facem lucrurile minunate care schimbă vieți.

La MagiCAMP organizăm tabere de vară și alte evenimente pentru copiii diagnosticați cu cancer sau alte afecțiuni grave.

Cu MagicBOX trimitem pachete lunare pentru familii cu copii bolnavi și situație materială dificilă. În MagicHOME oferim cazare pentru familiile care vin de departe cu copilul la tratament în București, Cluj, Iași, Timișoara, Chișinău și Viena.

Prin aplicația MagicHELP facilităm accesul la reducerile și gratuitățile a peste 200 de companii tuturor familiilor cu afecțiuni grave.

Cu MagicTICKET oferim vacanțe pentru familii care trec prin momente dificile. Susținem copii din toată țara să devină lideri ajutându-și prietenii în nevoie prin programul MagicMAKERS.

Construim case cu MagicROOFS pentru familiile afectate de un diagnostic oncologic și cu situație materială dificilă. Oferim sprijin psihologic și terapeutic copiilor diagnosticați cu boli grave, părinților și fraților acestora prin MagiCARE. Sprjinim financiar educația copiilor și tinerilor cu afecțiuni grave prin bursele educaționale MagicEDU.

Vizităm familiile beneficiare din toată țara pentru a le înțelege mai bine nevoile și pentru a le duce cadouri copiilor cu MagiCARAVAN.

www.asociatiamagic.ro

34 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Rodica

Grupul Editorial ANONIM!

Lasă un răspuns

Back to top button