horacredit.ro/ somproduct.ro
Diverse

Apel umanitar: Andrei, micutul sighisorean de 11 ani are nevoie de sorijinul nostru

𝗨𝗻 𝗻𝗼𝘂 𝗮𝗽𝗲𝗹 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗶. 𝗣𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝘂𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘁𝗿𝗮𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶, 𝗺𝗶𝗰𝘂ț𝘂𝗹 𝘀𝗶𝗴𝗵𝗶ș𝗼𝗿𝗲𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝟭𝟭 𝗮𝗻𝗶 𝗮𝗿𝗲 𝗻𝗲𝘃𝗼𝗶𝗲 𝘁𝗿𝗼𝗺𝗯𝗼𝗰𝗶𝘁𝗲 𝗶𝗮𝗿 𝘀𝗶𝗴𝗵𝗶ș𝗼𝗿𝗲𝗻𝗶𝗶 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗿𝘂𝗴𝗮ț𝗶 𝘀ă 𝗱𝗼𝗻𝗲𝘇𝗲 𝘀â𝗻𝗴𝗲 î𝗻 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁 𝘀𝗰𝗼𝗽.
Andrei A, diagnosticat cu Leucemie acuta limfoblastica cu celule t se află internat din nou în Spitalul Județean dar de o săptămână băiatul este lipsit de tratament și aceasta întrucât potrivit tatălui băiatului tratamentul nu se poate administra în lipsa suplimentării cu trombocite, care în urma tratamentului invaziv îi scad mult, iar acestea se administrează prin perfuzii sanguine. În ultimele luni sighișorenii s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe Andrei, dar acum băiatul are nevoie din nou urgent de sânge.
𝗖𝘂 𝗳𝗶𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗼𝗻𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝘀â𝗻𝗴𝗲 î𝗹 𝗽𝘂𝘁𝗲𝗺 𝗮𝗷𝘂𝘁𝗮 𝗽𝗲 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗶 𝘀ă 𝗱𝘂𝗰ă 𝗼 𝘃𝗶𝗮ță 𝗮𝗽𝗿𝗼𝗽𝗶𝗮𝘁ă 𝗱𝗲 𝗰𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗱𝗶𝗻𝗮𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗯𝗼𝗮𝗹ă.
Pentru programarea donatorilor la Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Mureș, în funcție de necesar, tatăl băiatului a pus la dispoziție numărul de telefon 0770.700.830- A. Eugen. Andrei are nevoie de trombocite din grupele de sânge A2 dar se acceptă și alte grupe, urmând ca Andrei să primească la schimb ceea ce are nevoie.
Până acum s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe Andrei rude, prieteni, vecini, cadre didactice de la Școala Zaharia Boiu, enoriași din Parohia Ortodoxă Sighișoara 7, militari de la Batalionul 72 Apărare CBRN ‘Negru Vodă’ Sighişoara.
𝗦𝘁ă î𝗻 𝗻𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿ă 𝘀ă î𝗹 𝗮𝗷𝘂𝘁ă𝗺 𝗽𝗲 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗶 𝘀ă 𝗰âş𝘁𝗶𝗴𝗲 𝗹𝘂𝗽𝘁𝗮 𝗰𝘂 𝗯𝗼𝗮𝗹𝗮 ş𝗶 𝘀ă 𝗿𝗲𝗮𝗱𝘂𝗰𝗲𝗺 𝘇â𝗺𝗯𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗽𝗲 𝗰𝗵𝗶𝗽𝘂𝗹 𝗽ă𝗿𝗶𝗻ţ𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗹𝘂𝗶.
14 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button