Judetul Mures

Angajări la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

horacredit.ro/somproduct.ro

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș angajează, pe perioadă determinată de până la 30 de zile, cinci asistenți de laborator și o îngrijitoare de curățenie.

Angajările se vor face fără concurs și vor fi valabile după terminarea stării de alertă.

Purtătorul de cuvânt al SCJU Târgu Mureș, Mariana Negoiță, precizează că angajările nu au legătură cu centrele de vaccinare:

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș angajează personal, fără concurs, pe perioadă determinată, pentru un post de asistent de laborator debutant pentru Serviciul de anatomie patologică, 4 posturi vacante sau temporar vacante de de asistent medical de laborator pentru laboratorul de analize medicale și un post vacant sau temporar vacant de îngrijitoare de curățenie, la Laboratorul analize medicale. Dacă număul candidaților este inferior sau egal cu postul publicat spre angajare, se realizează doar selecția de dosare. În cazul în care numărul de candidați depășește numărul de posturi, se va organiza proba de interviu.

 

Dosarele se depun până mâine la sediul instituției, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, selecția dosarelor având loc pe 20 ianuarie, iar proba de interviu va fi în data de 21 ianuarie.

32 - VIZUALIZĂRI

Sursa
Valeriu Russu: radiomures.ro

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button