Stiri Locale

Andrei Lăzărescu, singurul candidat care îl poate înfrânge pe primarul Mălăncrăvean

Publicitate electorala 

horacredit.ro/somproduct.ro

Sunt Andrei Lăzărescu, singurul candidat care îl poate înfrânge pe primarul Mălăncrăvean.

Vremea lui nu știu, nu pot, nu avem cadru, nu găsim finanțare a trecut. Din toamnă, pornim toate motoarele și recuperăm decalajele. E momentul să aducem un suflu nou în Primărie și oameni dispuși să se implice pentru dezvoltarea Sighișoarei.

👍 Dă like paginii Andrei Lăzărescu, află cine sunt și care e planul nostru pentru Sighișoara.

M-am născut în Sighișoara, am 40 ani și vreau să îmi cresc copilul în România. Sunt economist ca formare și dețin funcția de manager de proiect în scrierea de proiecte finanțate din fonduri europene într-o companie privată. Am absolvit doua universități de prestigiu: Universitatea “Babes-Bolyai” din Cluj Napoca și Westfälische Wilhelms Universität din Münster, Germania.

Am ales să mă implic în politică pentru că am înțeles că dezvoltarea unei comunități nu depinde doar de anumite cunoștințe de management, strategii de creștere și metrici, ci și de calitatea umană a decidenților, de modul în care aleg să comunice cu cetățenii și să îi implice în luarea deciziilor pentru binele comunității din care fac parte.

Sunt în USR din 2016 și am activat inclusiv la nivel național, fiind în prezent la al doilea mandat de cenzor (responsabil financiar) național.

Am locuit în mai multe orașe din România (Brașov, București, Cluj-Napoca), dar și în Germania (6 ani, timp în care am studiat și am lucrat) și am remarcat multe exemple de bune practici în administrația publică pe care vreau să le implementez si în Sighișoara, alături de echipa de consilieri USR PLUS, cu sprijinul vostru.

Privesc Sighișoara ca un proiect care trebuie împărțit în mai multe domenii: de la industria turismului, în care Sighișoara are un avantaj competitiv fata de multe alte orașe din România sau Europa, la infrastructura necesară unui oraș în secolul 21, la sănătate, unde Sighișoara e deficitară.

Toate aceste domenii au fost neglijate constant în ultimii 30 ani. Actuala administrație Mălăncravean a continuat această tradiție păguboasă, nefăcând nimic în cei 4 ani de mandat pentru a rezolva probleme reale ale orașului.

Vreau să contribui la dezvoltarea Sighișoarei, pentru ca orașul nostru să își atingă adevăratul potențial și să ajungă unul din principalii poli de dezvoltare ai județului Mureș.

O să-mi folosesc experiența acumulată în domeniul privat, pentru a dezvolta Sighișoara cu cât mai multe programe finanțate din fonduri europene. Nu pentru mine, ci pentru noi, sighișorenii.

Contez pe sprijinul tău?

#LăzărescuPrimar. Câștigăm. Noi. Toți.

45 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Popa Ionel

Grupul Editorial ANONIM!

Lasă un răspuns

Back to top button