fashiondays.ro
Stiri Locale

Alege-ţi primarul Sighisoarei online!


interlink.ro

Sighisoara-Online va  propune  sa votaţi online, candidatul preferat pentru funcţia de primar din Sighisoara

 

 

bottegaverde.ro

Related Articles

16 Comments

 1. daca nu se face ca in tururile precedente (furtul voturilor celor ce nu au fost prezenti la urne), iulian o sa iasa! . Mult succes!

 2. Din informatiile venite pe surse in cetatea Sighisoarei vor mai ramane in „carti” doar candidatii ALDE, PSD si PNL; Este important de stiut pentru sighisoreni ca ceilalti candidati sa anunte daca au renuntat sau nu la candidaturi !

 3. Fapt: fost membru PSD, exmatriculat in momentul in care pune interesele personale inaintea organizatiei din care face parte!

  Fapt: administratorul unei firme care a facut profituri uriase pe spatele sighisorenilor!

  Fapt: Decizie definitiva si irevocabila a instantei de judecata in care se spune clar ca firma individului a incasat ILEGAL banii sighisorenilor!

  Fapt: angajat cu program redus la propria firma!

  Fapt: pentru a-si asigura voturile la functia de primar, organizeaza revelioane ale pensionarilor, petreceri de 8 Martie, etc, in care sunt invitate pe cheltuiala lui sute de persoane!

  Intrebare: Sursa de finantare o fi salariul de 300 ron/ luna?

  Fapt: firmele lui fac afaceri numai cu statul!

  Fapt: SUSTINATORII DIN UMBRA manipuleaza oamenii de buna credinta de ani de zile de pe conturi false bineinteles, pentru atingerea obiectivului comun: inscaunarea personajului in fotoliul de primar al sighisorenilor, pentru ca indivizii sa aiba din nou acces la banul public.

  Fapt: personajul declara ca a absolvit facultatea de drept
  Fapt: individul MINTE! ( a fost exmatriculat in anul 3)

  Recunoasteti personajul?

 4. Va rog nu votați dependentul sighișorean! Dependentul de contracte cu primăria! Dependentul de minciuna !‪#‎DependentulDePrimarie‬

 5. Va rog nu votați dependentul sighișorean! Dependentul de contracte cu primăria! Dependentul de minciuna !‪#‎DependentulDePrimarie‬

 6. Sighișoreni, va rog lecturați. Nu mai citiți fițuica dlui Sirbu, aka ‘independentul sighisorean’…eu ii sugerez sa-si schimbe numele in ‘dependentul sighisorean’, dependent de contractele cu primăria.

 7. Umbla vorba prin oras ca absolventul repetent, tine neaparat sa ajunga primar al Sighisoarei, ca sa-l multumesca pe omul care sta in spatele lui, un respectabil domn, care trage sforile…nu va spun cine.
  Cica stimabilul ar fi dispus sa-si dezlipeasca mainile inclestate pe paharul cu alcool, numai daca si le va intoduce pana la cot in banii publici.
  Candidatul repetent i-a promis ca il scapa de viciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button