horacredit.ro/somproduct.ro
Stiri Locale

Alege-ţi primarul Sighisoarei online!

Sighisoara-Online va  propune  sa votaţi online, candidatul preferat pentru funcţia de primar din Sighisoara

sighisoara

[poll id=”3″]
7.314 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

16 Comments

 1. Umbla vorba prin oras ca absolventul repetent, tine neaparat sa ajunga primar al Sighisoarei, ca sa-l multumesca pe omul care sta in spatele lui, un respectabil domn, care trage sforile…nu va spun cine.
  Cica stimabilul ar fi dispus sa-si dezlipeasca mainile inclestate pe paharul cu alcool, numai daca si le va intoduce pana la cot in banii publici.
  Candidatul repetent i-a promis ca il scapa de viciu.

 2. Sighișoreni, va rog lecturați. Nu mai citiți fițuica dlui Sirbu, aka ‘independentul sighisorean’…eu ii sugerez sa-si schimbe numele in ‘dependentul sighisorean’, dependent de contractele cu primăria.

 3. Va rog nu votați dependentul sighișorean! Dependentul de contracte cu primăria! Dependentul de minciuna !‪#‎DependentulDePrimarie‬

 4. Va rog nu votați dependentul sighișorean! Dependentul de contracte cu primăria! Dependentul de minciuna !‪#‎DependentulDePrimarie‬

 5. Fapt: fost membru PSD, exmatriculat in momentul in care pune interesele personale inaintea organizatiei din care face parte!

  Fapt: administratorul unei firme care a facut profituri uriase pe spatele sighisorenilor!

  Fapt: Decizie definitiva si irevocabila a instantei de judecata in care se spune clar ca firma individului a incasat ILEGAL banii sighisorenilor!

  Fapt: angajat cu program redus la propria firma!

  Fapt: pentru a-si asigura voturile la functia de primar, organizeaza revelioane ale pensionarilor, petreceri de 8 Martie, etc, in care sunt invitate pe cheltuiala lui sute de persoane!

  Intrebare: Sursa de finantare o fi salariul de 300 ron/ luna?

  Fapt: firmele lui fac afaceri numai cu statul!

  Fapt: SUSTINATORII DIN UMBRA manipuleaza oamenii de buna credinta de ani de zile de pe conturi false bineinteles, pentru atingerea obiectivului comun: inscaunarea personajului in fotoliul de primar al sighisorenilor, pentru ca indivizii sa aiba din nou acces la banul public.

  Fapt: personajul declara ca a absolvit facultatea de drept
  Fapt: individul MINTE! ( a fost exmatriculat in anul 3)

  Recunoasteti personajul?

 6. Din informatiile venite pe surse in cetatea Sighisoarei vor mai ramane in „carti” doar candidatii ALDE, PSD si PNL; Este important de stiut pentru sighisoreni ca ceilalti candidati sa anunte daca au renuntat sau nu la candidaturi !

 7. daca nu se face ca in tururile precedente (furtul voturilor celor ce nu au fost prezenti la urne), iulian o sa iasa! . Mult succes!

Lasă un răspuns

Back to top button