horacredit.ro/somproduct.ro
Firme din sighisoara

Af Gego Attila, Sighişoara

casetadirectielFirma I.F. Gego Attila este o intreprindere familiala infiintata in urma cu 20 de ani, care de 3 ani are ca domeniu principal de activitate reparatia casetelor de directie mecanice si hidraulice. Insa reparatia pieselor auto este ocupatia noastra de cand existam ca firma. Dinainte activitatea noastra consta in reparatii de chiuloase, planetare pompe de ape, cardane etc.
Avand o echipa de 4 persoane lucram cu cea mai mare precizie posibila deoarece scopul nostru este sa le oferim clientilor nostri servicii de calitate in cel mai scurt timp si la cele mai mici preturi.
In urmatoarele sectiuni gasiti mai multe informatii referitoare la reparatia casetelor de directie, chiuloaselor, planetarelor si a pompelor de apa.
In sectiunea „Oferta noastra” puteti gasi informatii despre transportul pieselor, durata reparatiilor, modalitatile de plata si cateva preturi informative la tipurile de casete de directie pe care le intalnim cel mai frecvent.

 

Domeniul principal de activitate al firmei noastre este reparatia casetelor de directie mecanice si hidraulice. Scopul firmei noastre este oferirea serviciilor de calitate la cele mai avantajoase preturi. In majoritatea cazurilor intalnite problema vine din cauza patrunderii apei in interiorul casetei, ceea ce duce la ruginirea levierului (cremalierei), care mai departe uzeaza etansarile si provoaca urmatoarele probleme: incepe sa curga lichidul sau incepe sa se auda o bataie profunda care se transmite si la volanul masinii ce se poate observa pe drumuri denivelate. Reparatia unei casete de directie contine urmatorii pasi:

– Rectificarea levierului (cremalierei) de directie
– Schimbat bucse teflon
– Schimbat semeringuri presiune
– Schimbat set oringuri
– Incercat pe bancul de proba sub presiune inalta

 

Contact

I.F. Gego Attila
str. Primaverii, nr. 28,
loc. Sighisoara, jud. Mures

Programari si intrebari:
Ing. Gego Bela
Tel. 0744568794 sau 0763511683
E-mail: Tuske_78@yahoo.com

Site: casetadirectie.eu

 

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra cu aceasta firma din Sighisoara, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sau orice informatie care ar putea fi de ajutor celor interesati de acesta firma.

252 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button