horacredit.ro/somproduct.ro
Stiri Naționale

A murit Moise Mihaiu, ultimul veteran din Agnita.

Veteranul Moise Mihaiu, care şi-a pierdut toată familia în război, a murit la 22 august. În timpul războiului, el şi-a pierdut toată familia.

Decesul ultimului veteran din Agnita a fost anunţat de Centrul Naţional de Instruire Întrunită „Getica” / Cincu JNTC pe pagina de Facebook: „Rămas bun, veterane…
Ieri, Dumnezeu a ales să îl ia lânga el pe ultimul veteran de război din Agnita, unde va fi împreună cu părinţii, soţia şi fraţii căzuţi pe front.
In ultima parte a celui de-al doilea Război mondial, cu toate că frontul din Iasi s-a rupt pe 23 august, deşi a fost trimis acasă, a simţit că încă poate să îşi aducă contribuţia, hotarându-se să se ducă şi pe celălalt front, cel de vest. A servit cu onoare, devotament şi curaj ţara!!
Nu te vom uita niciodată, vom duce misiunea mai departe şi vom păstra mereu amintirea ultimului veteran din Agnita spunându-ne să fim uniţi sub tricolor.
Vei rămâne mereu în inima noastră ca un părinte pentru că ne-ai învăţat ca pe copiii tăi să luptăm cu gândul la tot ce e frumos în România.
Rămas bun, domnule căpitan (în rezervă) Moise Mihaiu !
Odihneşte-te acum, veterane!“
Şi Ministerul Apărării Naţionale a anunţat decesul veteranului: „Ne-a părăsit ultimul veteran din Agnita, căpitan (în retragere) Mihaiu Moise!
In ultima parte a celui de-al doilea Război mondial, cu toate că frontul din Iaşi s-a rupt pe 23 august, deşi a fost trimis acasă, a simţit că încă poate să îşi aducă contribuţia, hotarându-se să se ducă şi pe celălalt front, cel de vest. A servit cu onoare, devotament şi curaj ţara!
Nu te vom uita niciodată, vom duce misiunea mai departe şi vom păstra mereu amintirea ultimului veteran din Agnita spunându-ne să fim uniţi sub tricolor“.

 

10 - VIZUALIZĂRI

Sursa
Adevărul

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button