Stiri Locale

A fost votata alocatia de hrana pentru politistii locali sighisoreni

horacredit.ro/somproduct.ro

POLITIA- LOCALA- SIGHISOARA (Copy)De la inceputul acestei luni un politist local va primi 32 lei/zi iar personalul contractual din cadrul Serviciului Public Politia Locala Sighisoara va primi suma de 25 lei/zi.

Proiectul de hotarare a iscat si unele discutii intre consilierii locali. Consilierul Bontea Adrian a tinut sa precizeze ca „alocatia este prea mare” in conditiile in care un cetatean munceste si primeste 9 lei/zi iar pentru un politist local se propune norma de hrana 32 lei/zi ceea ce in opinia consilierului inseamna o norma de hrana ce se acorda suplimentar la salar mai mare decat salarul minim pe economie.

Grupul de initiativa CEDES Sighisoara a venit cu unele propuneri la acest proiect privind suplimentarea normei pentru cei ce lucreaza in ture, acordarea acestei alocatii si personalului de conducere si prezentarea lunara a unui raport privind activitatea desfasurata de catre politistii locali. Recomandarile nu au fost preluate ca amendamente, justificarea fiind ca proiectul a fost redactat in baza a ceea ce prevede legea.

Sursa: sighisoaraonline.com

 

55 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button