Stiri Naționale

51 de cadre medicale de la Spitalul Cinic Județean de Urgență Târgu Mureș intră în AUTOIZOLARE!

horacredit.ro/somproduct.ro

51 de cadre medicale de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, care au avut contact direct cu bărbatul din județul Mureș  al cărui deces a fost anunțat astăzi  și care a fost diagnosticat cu coronavirus intră în autoizolare la domiciliu.

Conform procedurilor, cadrele vor fi testate pentru determinarea infecției cu Covid-19. Reprezentanții SCJU Târgu Mureș anunță că activitatea spitalului se derulează în continuare în condiții normale, fără a fi afectată.

Vă reamintim că a fost înregistrat al treilea deces cauzat de o infecție cu Covid-19 în județul Mureș.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Mureș, cunoscut cu Sindrom Pradder Willi. A fost internat în data de 26.03.2020 cu febră, tuse, dispnee în secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Testarea pentru gripă a avut rezultat negativ, iar în data de 03.04.2020 s-a confirmat rezultatul pozitiv al testului pentru COVID 19. Bărbatul avea condiții medicale pre-existente: obezitate, boală cardiovasculara, boală pulmonară. Decesul a fost înregistrat în data de 27.03.2020. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Mureș anunță faptul că ancheta epidemiologică este în curs.

476 - VIZUALIZĂRI

Sursa
realitateademures.net.

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button