Stiri Naționale

51 de cadre medicale de la Spitalul Cinic Județean de Urgență Târgu Mureș intră în AUTOIZOLARE!

51 de cadre medicale de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, care au avut contact direct cu bărbatul din județul Mureș  al cărui deces a fost anunțat astăzi  și care a fost diagnosticat cu coronavirus intră în autoizolare la domiciliu.

Conform procedurilor, cadrele vor fi testate pentru determinarea infecției cu Covid-19. Reprezentanții SCJU Târgu Mureș anunță că activitatea spitalului se derulează în continuare în condiții normale, fără a fi afectată.

Vă reamintim că a fost înregistrat al treilea deces cauzat de o infecție cu Covid-19 în județul Mureș.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Mureș, cunoscut cu Sindrom Pradder Willi. A fost internat în data de 26.03.2020 cu febră, tuse, dispnee în secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Testarea pentru gripă a avut rezultat negativ, iar în data de 03.04.2020 s-a confirmat rezultatul pozitiv al testului pentru COVID 19. Bărbatul avea condiții medicale pre-existente: obezitate, boală cardiovasculara, boală pulmonară. Decesul a fost înregistrat în data de 27.03.2020. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Mureș anunță faptul că ancheta epidemiologică este în curs.

475 - VIZUALIZĂRI
Source
realitateademures.net.
Show More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button