Stiri Locale

23 de medalii pentru karateka sighișoreni

horacredit.ro/somproduct.ro

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis marți, 25 august, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în urma Campionatului Național de Karate WUKF, care s-a desfășurat în perioada 20 – 23 august, sportivii sighișoreni ai clubului CSHara au obținut un număr de 23 de medalii.

,,Felicitări sportivilor sighișoreni pentru munca depusă, care a fost încununată cu un număr mare de medalii dar și cu plasarea CS Hara Sighișoara pe locul 5 în clasamentul cluburilor din țară participante la Campionatul Național! Felicitări reprezentanților CS Hara Sighișoara pentru implicarea lor în organizarea în condiții speciale a acestei competiții importante, prima de această amploare după declanșarea pandemiei. Au fost asumate unele riscuri dar cu respectarea măsurilor de prevenire am reușit organizarea acestui eveniment. Felicitări și  părinților pentru susținere și antrenorului Mihoc Costel care s-a dovedit de multe ori profesor și părinte pentru sportivii sighișoreni pe care i-a motivat pentru atingerea rezultatelor de performanță! Pentru dedicarea și rezultatele sale, antrenorul sighișorean a fost avansat în grad 4 DAN și a primit diploma de recunoaștere internațională în ramura sportivă karate Shokotan. Ne bucurăm că am putut fi parteneri în organizarea acestui eveniment și le transmitem succes sportivilor sighișoreni și în continuare!”, a fost mesajul transmis de primarul municipiului Sighișoara, prof. Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean.

Evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv Hara și de Primăria Municipiului Sighișoara și s-a desfășurat pe Stadionul Municipal Sighișoara, reunind 264 de sportivi de la 32 de cluburi participante la campionat.

11 - VIZUALIZĂRI
Sursa
https://www.zi-de-zi.ro/

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button